Gezocht:
Assistent Uitvoerder

Wil je doorgroeien in een uitvoerders functie dan is dit je kans
 
Ons groeiende aannemersbedrijf heeft een plek vrij voor een professional die ons helpt bij het realiseren van onze ambitieuze bouwprojecten. In de afgelopen drie jaar zijn we gegroeid van 8 naar 12 medewerkers en nu, met het oog op een veelbelovend 2024, zoeken we naar jouw expertise om onze uitgebreide portfolio van projecten tot een succes te maken.
 
Wie zijn wij?
Wij zijn een allround bouwbedrijf die werkt volgens de Bouw Garant keurmerk en met een sterke focus op kwaliteit en innovatie. Klanten waarderen onze betrouwbaarheid en het naleven van afspraken, wat centraal staat in onze aanpak. Ons actieve werkgebied is in zuidelijk Noord-Holland, waar wij gespecialiseerd zijn in kleinschalige nieuwbouwprojecten, uitbreidingen en renovaties. Als erkend montagepartner van Velux dakramen, genieten we van een betrouwbaar klantenbestand en een hechte samenwerking met Gasservice Noordholland.
 
Wat verwachten wij van jou?
We zoeken een professional met een pragmatische aanpak die in onze dynamische werkomgeving past. Jij bent flexibel, denkt vooruit en jouw proactieve houding maakt dat je altijd klaarstaat om de uitdagingen op de bouwplaats aan te gaan. Met jouw ervaring en inzicht draag je bij aan de realisatie van onze bouwprojecten.
 
• Een Mbo-diploma
• Minimaal 3 jaar werkervaring in de bouw.
• Een flexibele werkinstelling en een brede beschikbaarheid.
• Beschikking over een VCA vol-diploma en bereidheid tot het volgen van verdere opleidingen.
 
Wat bieden wij?
Ons bedrijf biedt meer dan alleen werk; we bieden een carrière met een toekomstvisie en een professionele, maar collegiale werkomgeving.
• Een marktconform salaris dat ervaring en prestatie beloont.
• Uitdagende projecten met mogelijkheden voor persoonlijke inbreng.
• Een bedrijfsauto, een mobiele telefoon en een eigen werkplek.
• Opleidingsmogelijkheden voor professionele groei.
• Een positieve werksfeer en een team van deskundige collega’s.
• Flexibiliteit in werkroosters en vrijetijdsbesteding.
 
Geïnteresseerd in deze functie?

Gezocht:
Timmerman met bouwvisie

Werken bij Bouwservice Noordholland? Wij zoeken per direct een allround – en onderhoudstimmerlieden met ambitie om verder te ontwikkelen. Ben jij degene die wij zoeken? Wij geven je vrijheid en vertrouwen om je werk uit te voeren wat er binnen jouw mogelijkheden ligt en begeleiden je om deze kennis uit te breiden. We werken samen aan elkaars persoonlijke groei en zorgen voor een prettige werksfeer.

Bouwservice Noordholland is als Allround bouwbedrijf regelmatig op zoek naar nieuw personeel. Wij houden ons bezig met bouwkundige werkzaamheden voor bedrijven, woningbouwverenigingen en particulieren.

Bel dan snel en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek met Ruben Valenteyn. 

Acquisitie naar aanleiding van onze Bouwservice vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij bouwservice

Bouwservice Noordholland buiten werktijd

Naast het werken bij Bouwservice Noordholland hebben wij met onze 3 bedrijven regelmatig gezellige bijeenkomsten.  De beroemde bouwvak BBQ is er daar maar een van. Hieronder een paar foto’s om de sfeer te proeven.

  • Gezellige BBQ
  • Leuke activiteiten op het water
  • Golftoernooi met klanten
  • De Beemster Kermis
Werken bij bouwservice
Werken bij bouwservice
Werken bij bouwservice

Al 100 jaar uw betrouwbare bouwer

Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak.

Eenvoudig een offerte aanvragen!

Als u een offerte aanvraagt dan wordt deze binnen 24 uur in behandeling genomen. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op.