duurzaam bouwen

Verduurzaming

Bouwservice Noordholland faciliteert in samenwerking met Klimaatservice Noordholland verduurzaming van (monumentale) woningen en bedrijfspanden. Indien uw woning of bedrijfspand goed onderhouden is, dan kunnen wij uw gebouw zonder verdere verbouwing verduurzamen. Door uw woning of bedrijfspand te verduurzamen bespaart u niet alleen op kosten, maar ook op toekomstig onderhoud.

Heb je specifieke vragen over
duurzaam bouwen?

Uw woning of bedrijfspand verduurzamen met Bouwservice Noordholland

Wij verduurzamen uw gebouw op een verantwoorde en betaalbare manier conform de trias energetica.

  1. We optimaliseren de isolatie van uw gebouw
  2. We optimaliseren de installaties, zodat het energieverbruik omlaag gaat
  3. We realiseren duurzame energieoplossingen

 

Bij stap 1 van de verduurzaming beperken we de energievraag. We kijken als het ware naar de schil van het gebouw. Is het gebouw goed geïsoleerd? Wij doen onderzoek naar de isolatie middels een luchtdichtheidsmeting en een warmtebeeldopname van gevel en dak. Aan de hand van deze rapportage ontvangt u een advies over welke maatregelen – mits noodzakelijk – het beste kunt nemen om de isolatie te optimaliseren. Wij verzorgen de optimalisatie van de isolatie samen met Klimaatservice Noordholland.

Klimaatservice noordholland bv auto

Bij stap 2 worden de huidige installaties geoptimaliseerd, waardoor fossiele brandstoffen zo efficiënt mogelijk worden gebruikt. Wij onderzoeken welke installaties geoptimaliseerd moeten worden voor minder energieverbruik en meer comfort.

Bij stap 3 kijken we naar de mogelijkheden rond duurzame energieoplossingen om zelf energie op te wekken. Denkt u hierbij aan duurzame energiebronnen zoals PV-panelen, zonnecollectoren, warmtepompen, warmte-terugwininstallaties (WTW-systeem) etc.

  • Gebruik van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen
  • Voordelen van een uniek samenwerkingsverband van experts
  • Kennis van zaken
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Heldere communicatie
  • Afspraak is afspraak

Al 100 jaar uw betrouwbare bouwer

Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak.

Eenvoudig een offerte aanvragen!

Als u een offerte aanvraagt dan wordt deze binnen 24 uur in behandeling genomen. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op.