woning-assendelft-project-nieuwbouw-banner

Nieuwbouw

Beschikt u over een kavel waarop u een nieuwbouwwoning of nieuwbouw bedrijfspand wilt laten bouwen of laat u een bestaand pand slopen om plaats te maken voor nieuwbouw? Bouwservice Noordholland beschikt over de expertise om uw nieuwbouwproject van start tot finish tot een succes te maken. Wij verzorgen indien nodig het tekenwerk en faciliteren het vergunningstraject, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Bouwservice Noordholland maakt bij nieuwe bouw altijd gebruik van kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen die duurzaam zijn en garant staan voor een lange levensduur. Daarnaast zorgen wij bij de vastgoedontwikkeling voor optimale isolatie en (brand)veiligheid. Bovendien kunnen wij uw dankzij onze unieke samenwerkingsverbanden efficiënt voorzien van de meest optimale warmteinstallaties. Wilt u uw nieuwbouwproject volledig gasloos? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Zo zorgt Bouwservice Noordholland ervoor dat uw nieuwe bouw klaar is voor de toekomst. Wij hebben ruime ervaring met nieuwbouw van onder andere woningen, garages, schuren, bijgebouwen en utiliteiten.

Heb je specifieke vragen over je nieuwbouw?

Uw nieuwbouw door Bouwservice Noordholland

Bouwservice Noordholland neemt u tijdens uw nieuwbouwproject door middel van een zes-wensen-stappenplan bij de hand vanaf uw idee tot aan een meerjarig onderhoudsplan na oplevering conform NEN 2767. NEN 2767 is een veelgebruikte norm voor objectieve en uniforme meting van de fysieke kwaliteit van de bouw- en installatiedelen van een gebouw of weg.

timmerwerk
 • Één partij voor de gehele nieuwe woningbouw: van tekenwerk tot afwerking
 • Gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Heldere communicatie
 • Afspraak is afspraak

Ons unieke zes-wensen-stappenplan in een notendop

 1. Wij maken uw nieuwbouwidee middels een 3D-schetsontwerp visueel
 2. Wij maken uw nieuw huisvesting plan concreet en inzichtelijk
 3. Wij faciliteren van (de documentatie voor) de omgevingsvergunning
 4. Wij maken uw nieuwbouw concreet en realiseren het gebouw
 5. Wij staan garant voor de afgesproken bouwperiode. Afspraak is afspraak
 6. Wij onderhouden uw nieuwbouwpand aan de hand van een deugdelijk meerjarig onderhoudsplan conform NEN 2767(MJOP)

Al 100 jaar uw betrouwbare bouwer

Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak.

Eenvoudig een offerte aanvragen!

Als u een offerte aanvraagt dan wordt deze binnen 24 uur in behandeling genomen. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op.