Waarom kiezen voor
Bouwservice Noordholland?!

Wat maakt die 100 jaar uit?

Wat maakt uit of je een bouwbedrijf met 10 jaar of bijna 100 jaar ervaring de opdracht gunt? Dat moet iedereen zelf beslissen. Wat wij hierop echter na al die tijd kunnen antwoorden is: de rijke ervaringen en de schat aan kennis en kunde die al die jaren is doorgegeven en zich verder heeft ontwikkeld. Hier zijn wij ontzettend trots op.

Bouwservice Noordholland bestaat uit een mix van leergierige, jonge en dynamische én oudere medewerkers met emmers vol ervaring. Daarnaast leiden wij ook leerlingen op vanuit de stichting vakopleiding, om ze daarna in dienst te nemen. Onze leermeester begeleidt de leerlingen om het vak timmerman écht goed onder de knie te krijgen. Binnen ons bedrijf is er op alle fronten kennis aanwezig: van het ambachtelijke timmerwerk tot de kennis van de nieuwste bouwmaterialen en bouwmethodieken.

bedrijfspand bouwservice noordholland

Samen bouwen aan uw droomhuis

Of u nu een nieuwbouwhuis wilt laten bouwen of uw huidige woning wilt laten verbouwen: er komt heel veel bij kijken. Er zijn veel keuzes om te maken en u zult niet van alle mogelijkheden afweten. Goed overleg met uw bouwspecialist is belangrijk om het (ver)bouwproces soepel te laten verlopen. Bij Bouwservice Noordholland bent u hiervoor aan het juiste adres! Wij houden van eerlijke en heldere communicatie. Geen loze beloftes, maar gewoon: afspraak is afspraak. Daar kunt u op rekenen. Zo bouwen wij samen aan uw droomhuis.

Op team Bouwservice Noordholland kunt u rekenen

Onze experts staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het concreet maken van uw wensen; het verduidelijken van mogelijkheden; advies over uw bouwproject; vragen na de oplevering van uw project etc. Geen vraag is te gek. Neem contact op met uw expert van Bouwservice Noordholland

Ruben Valenteyn directeur Bouwservice Noordholland

Ruben

Bedrijfsleider

Ik ben doorgegroeid van de werkvloer, timmerman, maatvoerder, uitvoerder naar het kantoor, projectleider, bedrijfsleider en heb ik alle ervaringen meegenomen die ik gebruik om te komen waar ik naar toe wil. Deze ervaring is zeer zinvol geweest, zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Mijn volgende doel is om wat te kunnen betekenen voor de volgende generatie in de bouw en in mijn maatschappelijke leven.

Wij zijn de ideale partner
voor VvE’s en
vastgoedeigenaars

Profiteer van ons samenwerkingsverband

Samenwerkingsverband

Wat is er fijner dan al uw bouwzaken bij één bedrijf met één vast aanspreekpunt te regelen?! Niet van het kastje naar de muur worden gestuurd. Geen tijd die verloren gaat bij het communiceren tussen bedrijven, maar direct openheid en duidelijkheid. Bouwservice Noordholland, Klimaatservice Noordholland en Gasservice Noordholland beschikken over alle benodigde bouwkennis onder één dak en dat zorgt voor snel schakelen en handelen, goed onderling overleg en direct duidelijkheid over het totale plaatje....Ons unieke samenwerkingsverband levert bijzonder veel voordelen op als het gaat om verduurzamen en energiezuiniger maken van uw bedrijfspand of woning. Door onze gezamenlijke expertises kunnen wij u het beste uit drie werelden bieden tegen een zeer gunstig tarief.

Wie is Bouwservice Noordholland

Onze cultuur

De bedrijfscultuur van Bouwservice Noordholland is no-nonsense. Recht voor zijn raap met het hart op de juiste plek. Ons team bestaat uit ervaren timmerlieden en schilders met daarnaast jonge lerende en opgroeiende timmerlieden die door de ervaren vakmensen worden opgeleid. Naast onze vaste medewerkers begeleiden wij leerlingen van stichting vakopleiding die wij helpen het vak te leren. Na hun opleiding bieden wij deze jonge timmerlieden een vast contract aan. De jeugd heeft bij Bouwservice Noordholland de toekomst. Een gedegen aanwas op de timmeropleiding is geen overbodige luxe, gezien de schaarste die er in ons vakgebied al jaren is.

bedrijfspand bouwservice noordholland

Ons motto is afspraak = afspraak

Dát is onze kracht om de relatie met onze klanten op te bouwen en te behouden.

Onze missie, visie en ambitie

  • Visie: Onderhoud aan gebouwen is en blijft altijd nodig
  • Missie: Onderhoudsspecialist worden
  • Ambitie: Grootste onderhoudsaannemer van Zaanstreek-Waterland worden

 

Om onze ambitie waar te maken is het binnenhalen en behouden van vaste klanten – waarmee je een goede relatie opbouwt op basis van vertrouwen – de basis van een goed bestaan als bedrijf.

Eenvoudig een offerte aanvragen!

Als u een offerte aanvraagt dan wordt deze binnen 24 uur in behandeling genomen. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op.