aanbouw of uitbouw werkzaamheden

Een aanbouw geeft uw woning of bedrijfspand zeeën van ruimte

Bent u op zoek naar meer ruimte, maar wilt u niet verhuizen? Dan is een aanbouw aan uw woning of bedrijfspand de ideale oplossing! Bouwservice Noordholland realiseert maatwerk aanbouwsels geheel naar uw wens. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen volgens de allerlaatste standaarden op het gebied van isolatie, duurzaamheid en brandveiligheid. U heeft keuze uit diverse soorten afwerkingen aan de buitenzijde en wat betreft deuren en kozijnen. Zo creëren wij uw ideale zee van ruimte geheel passend bij uw woning of bedrijfspand.

Bouwservice Noordholland plaatst niet alleen uw aanbouw, wij hebben de expertise in huis om de binnenkant geheel af te werken. Dit heeft als voordeel dat u vooraf al een beeld heeft van de totale kosten én de werkzaamheden kunnen efficiënt worden uitgevoerd.

Heb je specifieke vragen over je aanbouw?

Uw aanbouw door Bouwservice Noordholland

Wanneer u kiest voor Bouwservice Noordholland en door ons wilt laten uitvoeren komen wij eerst langs voor een kennismaking en opname van de huidige situatie. Wij bespreken samen met u uw wensenpakket voor de aanbouw en bekijken de mogelijkheden. Denkt u hierbij aan de mogelijkheden rond afmetingen en materialen. Wanneer het totaalplaatje helder is, bieden wij u een passende, scherpe offerte alsmede een verwachte benodigde termijn. Wanneer u akkoord bent en er een eventuele bouw- of omgevingsvergunning is verleend kan de aanbouw worden geplaatst en de binnenkant worden afgewerkt.

Aanbouw
  • Gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Expertise in aanbouw én afwerking
  • Heldere communicatie
  • Afspraak is afspraak

Project aanpak

Bouwservice Noordholland hecht waarde openheid en duidelijkheid. Zoals eerder gezegd is, is nee ook een antwoord, maar wij zullen u altijd verder helpen. Door onze procedure offerteaanvragen bieden wij u die duidelijkheid en kunnen wij samen tijd en geld besparen, zodat wij u een scherpe offerte kunnen aanbieden. 

Al 100 jaar uw betrouwbare bouwer

Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak.

Klantenreviews

Eenvoudig een offerte aanvragen!

Als u een offerte aanvraagt dan wordt deze binnen 24 uur in behandeling genomen. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op.