onderhoud en service

Service

Verleng de levensduur van uw woning, bedrijfspand of andere utiliteit door de systemen regelmatig te laten controleren. Bouwservice Noordholland voert service en onderhoud uit voor woningbouwcorporaties, vastgoedbeleggers, bedrijven, huiseigenaren en zorginstellingen. U kunt bij ons terecht voor het oplossen van storingen tot kleine reparaties en vervangingen. Wij werken op basis van scherp geprijsde servicecontracten, maar ook op ad-hocbasis.

Heb je specifieke vragen over de service?

Uw storing verholpen door Bouwservice Noordholland

Heeft u last van een storing van een van de installaties in uw woning of bedrijfspand of wilt u een serviceafspraak maken? Bel of mail dan naar Bouwservice Noordholland. Wij zetten uw melding om in een order en voorzien deze van eventuele extra informatie. De service order wordt digitaal gepland en doorgestuurd naar een servicemonteur. Op de ingeplande tijd staat de servicemonteur bij u op de aangegeven locatie om de storing te verhelpen. Wanneer de storing is verholpen zet de opdrachtgever een handtekening op de order en wordt deze verder administratief afgehandeld.

onderhoud en service
  • Allround kennis door uniek samenwerkingsverband
  • Scherp geprijsde servicecontracten
  • Snelle service
  • Heldere communicatie
  • Afspraak is afspraak

Al 100 jaar uw betrouwbare bouwer

Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak.

Eenvoudig een offerte aanvragen!

Als u een offerte aanvraagt dan wordt deze binnen 24 uur in behandeling genomen. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op.