verbouwingen aan huis of bedrijf

Verbouwingen

Wanneer uw woning of bedrijfspand niet (meer) aan uw wensen voldoet kan een herstructureringen uw woongenot of werkplezier naar een hoger niveau tillen, zodat verhuizen niet noodzakelijk is. Wij denken mee over mogelijkheden van de beschikbare ruimte(s) binnen het gestelde budget en realiseren uw ideale ruimte. Indien nodig inclusief een eventuele aanbouw, dakopbouw of dakkapel. Wij faciliteren tevens de aanvraag van een benodigde omgevingsvergunning.

Heb je specifieke vragen over je verbouwing?

Uw pand na verbouwing helemaal anno nu

Bij Bouwservice Noordholland gaan we verder dan alleen het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en optimale isolatie. Wij zijn ons bewust van de nieuwste technieken en trends in de bouw en streven ernaar om uw woning of bedrijfspand te transformeren tot een duurzaam, comfortabel en veilig geheel dat voldoet aan de huidige normen en standaarden. Bovendien denken wij graag met u mee over energiebesparende oplossingen en duurzame alternatieven die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Zo kunnen wij uw verbouwingswensen op een verantwoorde en toekomstgerichte manier realiseren.

Verbouwing
  • Één partij voor de gehele verbouwing: van tekenwerk tot afwerking
  • Gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Heldere communicatie
  • Afspraak is afspraak

Uw verbouwing door Bouwservice Noordholland

Wanneer u uw verbouwing door Bouwservice Noordholland wilt laten uitvoeren komen wij eerst langs voor een kennismaking en opname van de huidige situatie. Wij bespreken samen met u uw wensen voor de herstructurering en bekijken de verbouwingsmogelijkheden. Denkt u hierbij aan de mogelijkheden rond herindelen en te gebruiken materialen. Wanneer het totaalplaatje helder is, bieden wij u een passende, scherpe offerte alsmede een verwachte benodigde termijn. Wanneer u akkoord bent en er een omgevingsvergunning voor een eventuele dakopbouw, dakkapel of aanbouw is verleend kan de herstructurering worden gestart.

Al 100 jaar uw betrouwbare bouwer

Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak.

Eenvoudig een offerte aanvragen!

Als u een offerte aanvraagt dan wordt deze binnen 24 uur in behandeling genomen. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op.