Om u de beste kwaliteit te garanderen, laten wij ons regelmatig controleren door externe, onafhankelijke instanties. Hier behalen wij de bijbehorende certificaten en keurmerken om zo aan te tonen dat wij aan alle eisen voldoen. Het betreft landelijk en wereldwijd vastgelegde normen en systemen die worden gehanteerd. Hier vindt u de keurmerken waaraan Bouwservice Noordholland voldoet met de bijbehorende certificaten. Daarnaast is Bouwservice Noordholland lid van meerdere bouwstichtingen en bouwverenigingen.

De zekerheid van BouwGarant

BouwGarant is het grootste keurmerk van de bouw in Nederland. Al 25 jaar doen zij er alles aan om je zekerheid te bieden als je gaat bouwen. De zekerheid van een goed bouwbedrijf, een degelijke klachtregeling en een sterk garantieproduct.

Bouwservice Noordholland werkt veilig

Veiligheid checklist aannemers. Met VCA-certificering worden toeleverende bedrijven getoetst op hun veiligheidsbeleid. Zo toont Bouwservice Noordholland aan dat zij aan de wettelijke verplichtingen van de Arbowet voldoen en veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer.

Blijven investeren in ontwikkelen

Bouwservice Nederland is lid van ondernemingsorganisatie Bouwend Nederland. Dit is de grootste ondernemersorganisatie in de bouw, die werkt aan een vitale bouwsector en bouwt aan een duurzame vernieuwing van de leefomgeving.

De kwaliteitsborging van BouwGarant

Met het BouwGarant keurmerk tonen wij aan te voldoen aan de vastgelegde eisen van BouwGarant. Zo heeft u optimale zekerheid bij uw bouwproject.

 

Eenvoudig een offerte aanvragen!

Als u een offerte aanvraagt dan wordt deze binnen 24 uur in behandeling genomen. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op.