Samenwerkingsverbanden

Profiteer van onze samenwerkingsverbanden

Bouwservice Noordholland heeft een uniek samenwerkingsverband met Gasservice Noordholland en Klimaatservice Noordholland. Dit levert u als klant unieke voordelen op, doordat wij u volledig ontzorgen en een gunstig, compleet pakket aan werkzaamheden kunnen aanbieden. 

Alle kennis onder één dak

Wat is er fijner dan al uw bouwzaken bij één bedrijf met één vast aanspreekpunt te regelen?! Niet van het kastje naar de muur worden gestuurd. Geen tijd die verloren gaat bij het communiceren tussen bedrijven, maar direct openheid en duidelijkheid. Bouwservice Noordholland, Klimaatservice Noordholland en Gasservice Noordholland beschikken over alle benodigde bouwkennis onder één dak en dat zorgt voor snel schakelen en handelen en direct duidelijkheid over het totale plaatje.

Alle kennis onder een dak

Bouwservice- Noordholland, Gasservice Noordholland en klimaatservice Noordholland zijn gevestigd op een locatie.

 

 

 

 

 

Partners

Gasservice Noordholland

Gasservice Noordholland is dé specialist in verwarmen van uw bedrijfspand of woning. Zij zijn uw partner voor nieuwe Cv-installaties, onderhoud, storingen en renovatie van uw cv-installatie.

 

Klimaatservice Noordholland

Klimaatservice Noordholland is uw expert in verduurzaming en klimaatinstallaties. Zij zijn gespecialiseerd in airconditioning, warmtepompen, zonnepanelen en ventilatie.

 

Velux montagepartner

Naast het samenwerkingsverband met Gasservice Noordholland en Klimaatservice Noordholland zijn wij ook erkend montagepartner van en specialist in Velux dakvensters. Wij vinden voor ieder dak de perfecte daglichtoplossing.

 

Utiliteitsbouw bedrifspand Zaandam
Aanbouw constructies

Eenvoudig een offerte aanvragen!

Als u een offerte aanvraagt dan wordt deze binnen 24 uur in behandeling genomen. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op.