Verbouwing

Wanneer uw woning of bedrijfspand niet (meer) aan uw wensen voldoet kan een verbouwing uw woongenot of werkplezier naar een hoger niveau tillen, zodat verhuizen niet noodzakelijk is. Wij denken mee over mogelijkheden van de beschikbare ruimte(s) binnen het gestelde budget en realiseren uw ideale ruimte. Indien nodig inclusief een eventuele aanbouw, dakopbouw of dakkapel. Wij faciliteren tevens de aanvraag van een benodigde omgevingsvergunning.

Heb je specifieke vragen over je verbouwing?

Uw pand na verbouwing helemaal anno nu

Bouwservice Noordholland maakt bij een verbouwing altijd gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen die bijzonder duurzaam zijn en garant staan voor een lange levensduur. Daarnaast zorgen wij bij verbouwing voor optimale isolatie en (brand)veiligheid. Zo zorgt Bouwservice Noordholland ervoor dat uw woning of bedrijfspand na verbouwing helemaal anno nu is.

  • Één partij voor de gehele verbouwing: van tekenwerk tot afwerking
  • Gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Heldere communicatie
  • Afspraak is afspraak

Uw verbouwing door Bouwservice Noordholland

Wanneer u uw verbouwing door Bouwservice Noordholland wilt laten uitvoeren komen wij eerst langs voor een kennismaking en opname van de huidige situatie. Wij bespreken samen met u uw wensen voor de verbouwing en bekijken de verbouwingsmogelijkheden. Denkt u hierbij aan de mogelijkheden rond herindelen en te gebruiken materialen. Wanneer het totaalplaatje helder is, bieden wij u een passende, scherpe offerte alsmede een verwachte benodigde termijn. Wanneer u akkoord bent en er een omgevingsvergunning voor een eventuele dakopbouw, dakkapel of aanbouw is verleend kan de verbouwing worden gestart.

Al 100 jaar uw betrouwbare bouwer

Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak.