bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloeren

Een goede bedrijfsvloer is een van de belangrijke onderdelen voor een veilige bedrijfshal, garage, zorginstelling, winkelcentrum etc. Naast een verzorgde ruimte is de productievloer belangrijk voor de veiligheid. Bouwservice Noordholland beschikt over eigen schilders die gespecialiseerd zijn in het coaten van bedrijfsvloeren. Onze schilders creëren een nette en veilige productievloer die lang mee gaat bij intensief gebruik.

De aard en afwerking van de bedrijfsvloer is sterk afhankelijk van het gebruiksdoel. Sommige ondernemingen willen een spiegelgladde, strakke afwerking in een trendy kleur. Voor andere ondernemingen is extra grip of antislip juist erg belangrijk en soms zelfs noodzakelijk voor de veiligheidseisen. Bouwservice Noordholland bekijkt samen met u de gewenste situatie en adviseert wat in uw geval de beste keuze is. Zo bent u na de werkzaamheden voor lange tijd verzekerd van een nette, veilige bedrijfsvloer.

Heb je specifieke vragen over je bedrijfsvloer?

Uw bedrijfsvloer gecoatet door Bouwservice Noordholland

Wanneer u uw bedrijfsvloer door Bouwservice Noordholland wilt laten coaten, komen wij eerst langs voor een kennismaking en opname van de huidige situatie. Wij bespreken samen met u uw wensen en eisen voor de nieuwe productievloer en bekijken de mogelijkheden. Denkt u hierbij aan de mogelijkheden voor wat betreft materiaalgebruik, kleur en afwerking. Wanneer het totaalplaatje helder is, bieden wij u een passende, scherpe offerte alsmede een verwachte benodigde termijn. Wanneer u akkoord bent kunnen de werkzaamheden op het afgesproken moment van start.

bedrijfsvloeren
  • Gebruik van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen
  • Eigen, gecertificeerde schilders beschikbaar
  • Diverse afwerkingen en kleuropties
  • Kennis van zaken
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Heldere communicatie
  • Afspraak is afspraak

Al 100 jaar uw betrouwbare bouwer

Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak.

Eenvoudig een offerte aanvragen!

Als u een offerte aanvraagt dan wordt deze binnen 24 uur in behandeling genomen. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op.