Renovatie Bouwservice Kocken Purmerend

Renovatie maakt uw woning of bedrijfspand weer als nieuw

Bouwservice Noordholland renoveert (monumentale) woningen en bedrijfspanden met de grootste zorg. We herstellen het object en voeren alle gewenste verbeteringen op het gebied van bijvoorbeeld isolatie, brandveiligheid en duurzaamheid door om het pand helemaal up-to-date te maken. Zo steken wij uw pand in een vernieuwde jas.

Na renovatie ontvangt u van ons tips over het preventief onderhouden van uw woning of bedrijfspand. Zo blijft uw gebouw in perfecte staat en voorkomt u hoge kosten bij een toekomstige vernieuwingen. Tevens kunnen wij u desgewenst een scherpe offerte aanbieden voor een preventief onderhoudscontract.

Heb je specifieke vragen over je renovaties?

Uw renovatie door Bouwservice Noordholland

Wanneer u uw renovatie door Bouwservice Noordholland wilt laten uitvoeren komen wij eerst langs voor een kennismaking en opname van de huidige situatie. Wij bespreken samen met u uw wensenpakket voor de vernieuwingen en bekijken de mogelijkheden. Wanneer het totaalplaatje helder is, bieden wij u een passende, scherpe offerte alsmede een verwachte benodigde termijn. Wanneer u akkoord bent kan het renovatieproces op het afgesproken moment plaatsvinden.

renovaties
  • Vakkundige renovaties
  • Gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Heldere communicatie
  • Afspraak is afspraak

Al 100 jaar uw betrouwbare bouwer

Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak.

Eenvoudig een offerte aanvragen!

Als u een offerte aanvraagt dan wordt deze binnen 24 uur in behandeling genomen. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op.