Header velux

Velux dakramen

Bouwservice Noordholland creëert daglichtoplossingen met Velux dakramen, marktleider op het gebied van dekvensters. Als erkend montagepartner van en specialist in Velux dakvensters vinden wij voor ieder dak een oplossing. Bij Bouwservice Noordholland plaatsen of vervangen wij alle mogelijke Velux-producten. Velux heeft naast dakramen ook dakkapellen, dakkoepels, lichtstraten, zonwering en verduistering in het assortiment. Met een Velux-product bent u verzekerd van jarenlange garantie, waardoor u zorgeloos van uw dakvenster of andere daglichtoplossing kunt genieten.

Heb je specifieke vragen over Velux dakramen?

Uw Velux dakramen geplaatst door Bouwservice Noordholland

Als erkend montagepartner van en specialist in Velux dakramen plaatsen wij alleen de allerbeste Velux-producten (terug). Wanneer wij van u een aanvraag ontvangen sturen wij u een keuzeformulier toe om uw wensen aan ons kenbaar te maken.

Wilt u een bestaand dakraam vervangen? Dan kan het zijn dat wij u vragen een situatiefoto te sturen samen met het huidige artikelnummer. Zo weten wij exact welk type dakvenster er geplaatst moet worden en in welke maat.

Wilt u een Velux dakraam laten plaatsen op een plek waar nog geen dakvenster zat? Of wilt u een dakkapel of maatwerk daglichtoplossing realiseren? Dan komen wij graag bij u langs voor een opname van de situatie. Wij zullen u adviseren over de mogelijke afmetingen en de verschillende opties.

Meer weten? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies, of kijk eens rond op de site van Velux.

Cabriokap van buiten project dakramen
  • Uw erkende Velux montagepartner en specialist
  • Alleen de beste Velux-producten
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Snel en vakkundig uw dakraam geplaatst
  • Geen overlast en alles netjes opgeruimd
  • Heldere communicatie
  • Afspraak is afspraak
Video afspelen

Al 100 jaar uw betrouwbare bouwer

Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak.

Eenvoudig een offerte aanvragen!

Als u een offerte aanvraagt dan wordt deze binnen 24 uur in behandeling genomen. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op.