bedrijfspand Zaandam project utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Bouwservice Noordholland is naast expert op het gebied van woningbouw ook bijzonder ervaren in utiliteitsbouw. Wij realiseren nieuwbouw, aanbouw en verbouwing van bedrijfspanden, zorginstellingen, scholen en andere utiliteiten. Wilt u uw bedrijfspand uitbreiden of verduurzamen? Of wilt u een geheel nieuw pand dat direct voldoet aan de laatste standaarden op het gebied van isolatie, ventilatie, duurzaamheid, brandveiligheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze expertise, in-house schilders en het unieke samenwerkingsverband met Klimaatservice Noordholland en Gasservice Noordholland kunnen wij u een totaalpakket bieden om u van een modern en duurzaam pand te voorzien. Of dit nog gebouwd, verbouwd of gerenoveerd moet worden.

Heb je specifieke vragen over utiliteitsbouw?

Utiliteit door Bouwservice Noordholland

Bij Bouwservice Noordholland hebben wij oog voor detail. Wij luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee om zo tot het beste resultaat te komen. Bij onze kennismaking bekijken we niet alleen de huidige situatie van uw pand, maar ook de toekomstige gebruiksdoelen en de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing. Zo creëren wij niet alleen een prachtig pand, maar dragen wij ook bij aan een beter milieu en lagere energierekeningen. Na onze analyse stellen wij een passende offerte op, waarbij wij rekening houden met uw budget en de verwachte benodigde termijn. Pas als u akkoord gaat en er eventuele vergunningen zijn verleend, starten wij met de werkzaamheden. 

Utiliteitsbouw
  • Gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Allround expertise: één bouwspecialist voor alle werkzaamheden
  • Heldere communicatie
  • Meedenkend met inachtneming van het gebruiksdoel
  • Afspraak is afspraak

Al 100 jaar uw betrouwbare bouwer

Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak.

Eenvoudig een offerte aanvragen!

Als u een offerte aanvraagt dan wordt deze binnen 24 uur in behandeling genomen. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op.