Verduurzamings-projecten stromen binnen

Verduurzamingsprojecten stromen binnen nu de energieprijzen door het plafond gaan en veel mensen willen bezuinigen op energie.

Zowel bij Bouwservice Noordholland als bij ons zusterbedrijf Klimaatsservice Noordholland https://klimaatservicenoordholland.nl/ is veel vraag naar het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden. Goed voor het milieu, natuur en natuurlijk uw toekomstige uitgaven en portemonnee.

Helaas vlakt het in de particuliere sector wat af qua aanvragen, sinds de aankondiging voor de compensatie vanuit de regering op onze energierekening. Echter waarschuwen wij u wel dat dit tijdelijk maatregel is en de energieprijzen in de toekomst zeer hoogst waarschijnlijk hoog zullen blijven. Als voorbeeld noem ik altijd het patatje bij de snackbar. Deze wordt elke keer duurder als de oogst van de aardappels weer eens tegenvalt, maar wordt nooit meer goedkoper als de aardappeloogst overweldigend goed is. Dat zal met de energieprijzen niet anders zijn ben ik bang.

velux dakramen installatie
Isoleren dak

Daarnaast zullen deze kosten toch een keer terug betaald moeten worden nu de regering miljarden te kort komt op de begroting van 2023. Daar komt nog bij dat de btw op de energie per 1-1-2023 weer van 9% naar 21% zal worden bijgesteld.

Alle reden dus om wel te blijven investeren in verduurzaming voor milieu, natuur en uw portemonnee. Zeker als u voor deze verduurzaming geen lening hoeft af te sluiten is het zeer de moeite waard. Voor veel energiezuinige maatregelen zijn ook nog voldoende subsidiemogelijkheden waar je van gebruik kan maken. Er is net weer 35 miljoen extra in de subsidiepot gestort.

Dakrenovatie Heiloo

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij uw woning of bedrijfspand neem dan contact met ons op. Wij hebben als bouw- en installatiebedrijf alles onder 1 dag en krijg je te maken met slechts 1 aanspreekpunt voor veel soorten verduurzamingsmaatregelen.

Wij zijn te bereiken via mail: info@bouwservice-nh.nl,  telefoon 0299-231313 en contactpagina op deze website https://bouwservicenoordholland.nl/contact/

Verbouwing
Slim besparen

Eenvoudig een offerte aanvragen!

Als u een offerte aanvraagt dan wordt deze binnen 24 uur in behandeling genomen. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op.