Schilderwerk Rijksmonument stolp De Broedersbouw Zuidoostbeemster

Rijksmonument Stolp De Broedersbouw dateert van 1742 en heeft in 2017 een herbestemming gekregen en is nu een VvE, omdat er 9 appartementen in zijn gerealiseerd. Een traject dat al in 2010 was ingezet, de vergunning in 2014 is vergeven en 2017 is opgeleverd in huidige vorm en bestemming. Vijf jaar later was het houtwerk weer aan een schilder en groot onderhoudsbeurt toe en is Bouwservice er voor benaderd dat in uitvoering te nemen. 

Broedersbouw rijskmonument
Broedersbouw rijskmonument

Onze schilders zijn begin juli gestart en is het werk half september opgeleverd. Naast het schilderwerk was er ook behoorlijk veel houtrot en zijn deze deels gerepareerd met Repair Care en soms zelfs deels vervangen door nieuw hout in kozijnen, ramen en deuren.

Schilderwerk rijksmonument

Na deze reparaties wordt alles goed geschuurd en krijgt het een zo geheten 2,5 totaal schilderbeurt. Door deze beurt is het hout minimaal de komende 5 jaar, met de hoogglans verf die wordt gebruikt, beschermt tegen alle weersinvloeden. Zoveel glans dat wij ons zelf in de spiegel kunnen kijken.

Omdat het een Monument betreft moeten de schilder kleuren gebruiken als bestaand en wordt de verf op kleur gemaakt door onze vaste leverancier.is

Schilderwerk rijksmonument
Schilderwerk rijksmonument

Heeft u ook een uitdagende schilderklus die op u wacht en graag wil laten schilderen door vak schilders. Schroom niet en neemt u contact op met ons voor een vrijblijvende offerte en laten wij uw houtwerk ook zo glimmen als op deze en alle andere klussen.

Schilderwerk rijksmonument
Schilderwerk rijksmonument
Broedersbouw rijskmonument

Eenvoudig een offerte aanvragen!

Als u een offerte aanvraagt dan wordt deze binnen 24 uur in behandeling genomen. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op.