Schilderwerk Rijksmonument stolp De Broedersbouw Zuidoostbeemster

Schilderwerk Rijksmonument stolp De Broedersbouw Zuidoostbeemster

Rijksmonument Stolp De Broedersbouw dateert van 1742. De stolp heeft in 2017 een herbestemming gekregen en is nu een VvE met 9 appartementen die zijn gerealiseerd. Een traject dat al in 2010 was ingezet, de vergunning in 2014 is vergeven en 2017 is opgeleverd in huidige vorm en bestemming.

Onze schilders zijn op het ogenblik volop bezig met het groot onderhoud van het schilderwerk aan dit  Rijksmonument stolp de Broederbouw in Zuidoostbeemster.

De werkzaamheden bestaan uit diverse houtrot reparaties met Repair Care. Daarnaast ook deels vervangen van hout in kozijnen, ramen en deuren. Zie foto’s hierboven van voor en na de reparatie.

Na deze reparaties wordt alles goed geschuurd en krijgt het een zo geheten 2,5 totaal schilderbeurt. Door deze beurt is het hout minimaal de komende 5 jaar, met de hoogglans verf die wordt gebruikt, beschermt tegen alle weersinvloeden. Zoveel glans dat wij ons zelf in het schilderwerk kunnen zien.

Omdat het een Monument betreft moeten de schilders kleuren gebruiken als bestaand en wordt de verf op kleur gemaakt door onze vaste leverancier.

Naar verwachting leveren wij het werk vlak voor onze welverdiende vakantie eind juli op.

Heeft u ook een uitdagende schilderklus die op u wacht en graag wil laten schilderen door vak schilders. Schroom niet en neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij laten uw houtwerk dan ook  glimmen als een belletje.

Bouwservice Noordholland is op vakantie

Van maandag 01 augustus 2022  t/m vrijdag 19 augustus 2022 zijn wij op vakantie.

 Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten, kunt u contact opnemen met onze collega’s van Gasservice Noordholland BV. Tel: 0299 – 432 111
Vanaf maandag 22 augustus 2022 zijn wij vanaf 07.00 uur weer bereikbaar.