Renovatie en nieuwbouw Kocken Makelaars

In 2020 hebben wij het statige bedrijfspand aan plantsoengracht 1 te Purmerend gerenoveerd en de gevels weer in originele staat teruggebracht. De oude aluminium gevelpuien hebben plaatsgemaakt voor statige houten kozijnen en een prachtig gestucte gevel. Met nieuwe kozijnen en beglazing is het pand tevens veel beter geïsoleerd en biedt het nog meer woon- en werkcomfort.

Interne renovatie en nieuwbouwappartement

Naast de externe renovatie van het prachtig klassieke pand hebben wij in 2020/2021 de kantoren van Kocken Makelaars die zich in het pand bevinden volledig gerenoveerd. Bovendien hebben wij op de eerste verdieping een geheel nieuw appartement van ca 35 m² gecreëerd. Een welkome toevoeging gezien de krapte op de woningmarkt. Ook hebben wij een van de twee bestaande appartementen gerenoveerd en geheel up-to-date gemaakt.

Afspraak is afspraak: zo min mogelijk overlast

De interne renovatie en nieuwbouw van het pand in Purmerend hebben wij in twee fasen uitgevoerd, zodat de bedrijfsvoering van Kocken Makelaars in hetzelfde pand gewoon door kon gaan. Het was een uitdaging om zo min mogelijk overlast te veroorzaken, maar de werkzaamheden van Kocken Makelaars konden zonder problemen worden voortgezet.

Kocken project vastgoedonderhoud

Projecteigenschappen

  • Gevelrenovatie en plaatsen duurzame houten kozijnen
  • Interne renovatie van de kantoorruimtes en een appartement
  • Nieuwbouw extra appartement van 35 m²

Kocken Makelaars-fase2

Eenvoudig een offerte aanvragen!

Als u een offerte aanvraagt dan wordt deze binnen 24 uur in behandeling genomen. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op.