Grote renovatiewoning Dorpstraat 13 Landsmeer

Begin februari zijn wij gestart met een grootschalige renovatie van een woonhuis in Landsmeer. Wij hebben deze opdracht onder een bouwteamovereenkomst in opdracht gekregen. Het is de 4e opdracht in rij van mond op mondreclame in dezelfde wijk in Landsmeer van voorgaande projecten die wij hebben afgerond in 2021.

Het woonhuis is volledig leeg gesloopt, constructies zijn versterkt en aangepast (zie foto). De complete W-installaties, CV-installatie en E-installatie zijn vernieuwd. De indeling op de 1e verdieping is volledige op de schop gegaan en is gewijzigd. Belangrijkste struikelblok was de smalle en lage trap waardoor indeling gewijzigd diende te worden. De trap loopt nu met een bordes als een zonnetje en kunnen de wat langere mensen ook goed boven komen.

De woning is voorzien van vloer, gevel en dakisolatie en is tevens voorbereid op de toekomst om zonder gas de woning van warmte te voorzien. Een deel van de gevelkozijnen zijn vervangen en voorzien van extra geïsoleerde beglazing.

Alle sanitaire voorzieningen zijn vernieuwd en geheel naar smaak van de klant met nieuw tegelwerk en sanitair ingericht. Het toilet en de badkamers zijn vergroot en er was ook nog plaats voor een tweede badkamer op de 1e verdieping.

Door de open keuken met eetkamer is het op de begane grond een stuk ruimer geworden. Als afwerking zijn alle wanden en plafonds voorzien van glad pleisterwerk en in diverse kleuren door de schilder gesaust.

Deze verbouwing is half juni opgeleverd.

Projecteigenschappen

  • Intern slopen en herindelen
  • Vloer, gevel en dakisolatie
  • Alle sanitaire voorzieningen vernieuwd
  • Toilet en badkamers vergroot
  • Pleisterwerk

Bouwservice Noordholland is op vakantie

Van maandag 01 augustus 2022  t/m vrijdag 19 augustus 2022 zijn wij op vakantie.

 Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten, kunt u contact opnemen met onze collega’s van Gasservice Noordholland BV. Tel: 0299 – 432 111
Vanaf maandag 22 augustus 2022 zijn wij vanaf 07.00 uur weer bereikbaar.