Grote renovatiewoning Dorpstraat 13 Landsmeer

Eind januari zijn wij gestart met een grootschalige renovatie van een woonhuis in Landsmeer. Wij hebben deze opdracht onder een bouwteamovereenkomst in opdracht gekregen. Het is de 4e opdracht in rij van mond op mondreclame in dezelfde wijk in Landsmeer van voorgaande projecten die wij hebben afgerond in 2021.

Het woonhuis wordt volledig leeg gesloopt, constructies worden versterkt en aangepast (zie foto). Alle installaties worden vernieuwd en op de 1e verdieping wordt de volledige indeling gewijzigd. Belangrijkste struikelblok was de smalle en lage trap waardoor indeling gewijzigd diende te worden.

De woning wordt voorzien van vloer, gevel en dakisolatie en voorbereid op de toekomst zonder gas. Deel van de gevelkozijnen worden vervangen en voorzien van extra geïsoleerde beglazing.

Alle sanitaire voorzieningen worden vernieuwd. Het toilet en de badkamers worden vergroot. Er komt een open keuken met eetkamer en alle wanden en plafonds wordt met glad pleisterwerk afgewerkt en in kleur gesaust.

Deze verbouwing zal ca 12 weken in beslag nemen.

Projecteigenschappen

  • Intern slopen en herindelen
  • Vloer, gevel en dakisolatie
  • Alle sanitaire voorzieningen vernieuwd
  • Toilet en badkamers vergroot
  • Pleisterwerk