Aanbouw woning Limmen

Eind juli 2022 hebben wij het project, een ruime aanbouw van 25 m², naar alle tevredenheid opgeleverd aan onze opdrachtgever. Begin april kregen wij via Van Wilsem & Cabri Architectuur en Management BNA de kans dit werk 1 op 1 aan te nemen en te bouwen. Door een goede en snelle samenwerking kwamen wij snel tot een akkoord waarna begin juni de heipalen al de grond in gingen.

De woonkamer/keuken is in 1 klap twee keer zo groot geworden met veel licht door de verdiepingshoge ramen op de west- en zuidzijde van de woning.

Alle muren en plafonds zijn strak afgewerkt en wit geschilderd. De vloer is gecoat en de keuken is verplaatst van de voorgevel naar de achtergevel. Er is ruimte genoeg voor een mooi groot kookeiland, een droom die is uitgekomen. Installaties hebben wij allemaal verplaatst van voor naar achteren en is het gas afgesloten voor het koken, vanaf nu alleen elektrisch koken. De aanbouw is volledig voorzien van vloerverwarming aangelegd door Gasservice Noordholland.

De gashaard in het midden van de living is de scheiding tussen de zithoek en de eetkamer. Omdat deze woning nog niet heel lang geleden was opgeleverd hebben wij de zelfde gevelstenen kunnen inkopen en lijkt het alsof het vanaf de nieuwbouw is meegebouwd.

De grootste uitdaging van dit project was het aanbrengen van de staalconstructie over een lengte van ruim 8 meter. Zie foto hieronder. Alles is blijven staan en zijn er geen scheuren opgetreden in het bestaande gevelmetselwerk en in de binnenwanden op de 1e verdieping. Materialen die wij konden hergebruiken zijn een gevelkozijn en luiken aan de voorgevel.

Uitbouw woning

Projecteigenschappen

Eenvoudig een offerte aanvragen!

Als u een offerte aanvraagt dan wordt deze binnen 24 uur in behandeling genomen. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op.