Opdracht restauratie monumentaal pand aan de Padlaan 60 te Krommenie

Deze week hebben wij de opdracht van Parteon ontvangen voor de restauratie van het pand aan de Padlaan 60 te Krommenie. Het pand is vorig jaar voorzien van een nieuwe fundering en is rond dezelfde periode tot monument verklaart. De herstelwerkzaamheden die stonden gepland lieten even op zich wachten door de nieuwe eisen die aan een monument worden gesteld. Na veel overleg en besprekingen ten aanzien van de werkzaamheden en monumentale eisen starten wij ca eind maart met de werkzaamheden. De achtergevel wordt volledig teruggebracht in oude staat, de overige gevels worden hersteld met de daarvoor vastgesteld materialen. De aan te brengen grenenhouten onderdelen moeten spintvrij zijn en worden in de werkplaats op maat gemaakt als bestaand.

Op de begane grond wordt de indeling grotendeels weer teruggebracht naar oude staat. Herbruikbare bouwmaterialen zijn voor funderingsherstel gedemonteerd, weggehaald en bij ons in de werkplaats grotendeels opgeslagen. Deze materialen worden nu voor zover mogelijk weer teruggeplaatst zoals kozijnen en binnendeuren. Overige zal als bestaande nieuw worden aangebracht zoals sanitair, tegelwerk, keuken en installaties.

Zodra wij de bouwkundige en installatiewerkzaamheden gereed hebben gaan onze twee vak schilders het pand van binnen en van uiten compleet in de verf zetten op basis van het verfadvies dat door de verfleverancier is gemaakt. Wij verwachten het werk binnen een week of 8 op te leveren.

restauratie Padlaan Krommenie

Eenvoudig een offerte aanvragen!

Als u een offerte aanvraagt dan wordt deze binnen 24 uur in behandeling genomen. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op.