2023 start met goed gevoel

2023 start met goed gevoel       

Voor en na de feestdagen is het altijd een beetje komkommertijd wat offerteaanvragen betreft. Nu komen, vanaf begin februari, de aanvragen voor verduurzamen, verbouwen en renovatie van gebouwen en woningen weer volop binnen.

De overlopende projecten vanuit 2022 zijn bijna allemaal opgeleverd en zijn wij of starten binnenkort de nieuwe projecten die eind 2022 zijn aangenomen. Hier een korte update:

Overlopende projecten

  • Dakrenovatie en verduurzaming woning Zeekamplaan in Heiloo op haar na gereed. Onze opdrachtgever zit er nu lekker warmpjes bij met volledig geïsoleerde daken. Wachten is op 1 kunststof gevelkozijn, levertijd 20 weken!!
  • Verbouwing woning in Zuiderwoude nagenoeg klaar voor de schilders. Volledig houten woning van begin 1900 is van binnen gerenoveerd en hebben aan de achterzijde vergroot. Eind februari wordt de keuken geplaatst en starten onze schilders 13 februari met het binnen schilderwerk. Begin april wordt de gehele buitenkant(compleet van hout) onderworpen aan complete schilderbeurt. Al met al hebben onze schilders ca. 6 weken werk, een mooie klus.
  • Grootschalige renovatie Planciuststraat op 3 hoog bijna gereed om te stukadoren. Eind november gehele woning leeg gesloopt. Indeling aangepast naar huidige leefstijl en wanden geïsoleerd. Installaties zijn compleet vervangen. Eind februari staat alles klaar voor de stukadoor. Aansluitend komen wij terug voor aftimmeren, plaatsen keuken, tegelwerk, sanitair en nieuwe keuken. Onze schilders komen als laatste om de gehele woning te schilderen en wanden en plafonds te sausen. Oplevering begin april.
  • Wij hebben al weer 10 Velux dakramen geplaatst en dat in 1 maand tijd. Dat doen wij even tussen de lopend werken door om de gaatjes in die planningen op te vullen.
  • Dakrenovatie Landsmeer, 120 m², inclusief vervangen 7 Velux dakkoepels gereed. Dak geïsoleerd met Rc 4,5 en nieuwe dakbedekking voor komende 25 jaar weer waterdicht en met warme deken op het huis een stuk energie zuiniger.
  • Ondertussen hebben onze (winter)schilders al weer twee woningen van binnen compleet geschilderd en gesaust. De ene is een woning waar klant binnenkort naar toe verhuist, de andere is de opdrachtgever twee weken met vakantie en kunnen zij zonder overlast de woning weer voorzien van  nieuwe frisse kleuren.

Geplande start werken in maart

  • Plaatsen dakkapel Keizersgracht, althans als wij een keer een hijsvergunning krijgen van de gemeente Amsterdam. Daarmee zij we al ongeveer 6 weken bezig om dat bij de gemeente voor elkaar te krijgen. Ze blijven maar om nieuwe informatie vragen en zijn nu al bezig met de 3e ambtenaar die op dit dossier is gezet. Uitvoeringsduur ca 3 dagen, dus waar hebben wij het over.
  • Begin maart starten wij met het plaatsen nieuwe aanbouw Kennemerstraatweg in Heiloo, uitvoeringsduur ca 4 weken.
  • Complete renovatie woning aan de IJselstraat in Amsterdam, start begin maart
  • Plaatsen dakkapel Grootebroek eind maart

Op de calculatieafdeling liggen nu een tiental aanvragen van klein(€ 5.000,00) tot groot(€ 350.000,00) die komende maand moeten worden verwerkt tot een offerte. Veelal op basis van bouwteam of 1 op 1 aanvragen met vooraf gesteld budget. Tussendoor pakken wij de aanvragen van Velux en andere kleinere klussen er tussen door even bij.

Nog voldoende te doen komende periode al is de druk zoals begin vorig jaar wel iets minder maar daar en tegen wel gezonder.

Amsterdam schilder
Scholstraat Diemen
velux dakramen installatie

Eenvoudig een offerte aanvragen!

Als u een offerte aanvraagt dan wordt deze binnen 24 uur in behandeling genomen. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op.