2022 was een mooi en goed jaar

Bouwservice Noordholland is in 2022 verder doorgegroeid

2022 was een mooi en goed jaar.

Na een mooie omzetgroei in 2021 is ook in 2022 de begrote omzet en resultaat ruimschoots gerealiseerd. Ons team heeft dit jaar weer zeer hard gewerkt om het te bewerkstelligen en werken wij nu toe naar een welverdiende kerstvakantie.

De doelstelling die in 2020 in 3-jarig beleidsplan is opgenomen om meer zakelijke klanten en omzet binnen te halen gaat de goede kant op. De verhouding qua omzet was in 2020 nog: 70% particulier en 30% zakelijk en werd in 2021: 65% particulier en 35% zakelijk. Dit jaar is de zakelijke omzet verder gegroeid en is de verhouding nu 45% particulier en  55% zakelijk.

Naast de omzet groei lukt het ons ook steeds meer om offerteaanvragen in bouwteam of 1 op 1 binnen te halen, wat de zekerheid voor het binnenhalen van opdrachten alleen maar vergoot. Met name in de regio Heiloo en Limmen hebben wij door uitnodiging van architectenbureau Van Wilsem & Gabri meerdere werken gerealiseerd.

Wij hebben afgelopen jaar bij verschillende klanten weer hele mooie werken naar tevredenheid opgeleverd.

Hieronder een korte impressie van een aantal de opgeleverde projecten

Uitbouw woning
Aanbouw woning binnen
Broedersbouw rijskmonument
Broedersbouw rijskmonument
Dakterras Pireushaven
Badkamer

Montagepartner van Velux betaald zich uit

Ook als montagepartner van Velux hebben wij een topjaar gedraaid. Meer opdrachten dan welk jaar ooit en nu al weer 15 opdrachten voor 2023 die voor montage liggen te wachten.

Naast het aanvragen voor het leveren en plaatsen van Velux dakramen komen er vaak ook meerdere werkzaamheden bij die wij dan in opdracht krijgen. Zo werd een aanvraag van vervangen van één Velux dakraam t.w.v. € 1.850,00 inclusief btw een verbouwing  en verduurzamen van een complete zolder voor € 12.500,00 inclusief btw.

Als montagepartner van Velux waren wij uitgenodigd voor het bezoeken van de Routeshow van Velux. Op de locatie van BMN in Amsterdam zijn wij geïnterviewd en zijn wij te zien in hun promotiefilmpje voor het 2-in-1 dakraam. Zie hier de link naar onze pagina en filmpje voor meer informatie. https://bouwservicenoordholland.nl/veluxdakramen/

Prijs gewonnen bij Velux

Tijdens de routeshow van Velux door Nederland kon je meedoen met een wedstrijd en kon je als prijs een 2-in-1 dakraam winnen. Laat Bouwservice Noordholland nu net die prijs hebben gewonnen.

Wij zullen dit raam begin 2023 geleverd krijgen en gaan wij die middels een loterij gratis weggeven. Dit dakraam heeft een netto waarde van € 1.000,00 exclusief btw.

Vooruitzichten 2023

De vooruitzichten voor 2023 zijn anders dan begin dit jaar. Aan werk nog geen gebrek en orderportefeuille is goed gevuld.

Het aantal offerteaanvragen neemt in aantal t.o.v. vorig jaar echter wel af de laatste twee maanden. Ook bij de architectenbureaus, waar wij veel mee werken, nemen de aanvragen en opdrachten, vooral in de particuliere sector, terug.

 Ook de type aanvragen veranderd. Van verbouwing en/of vergroten van de woning naar verduurzamen van de bestaande woning. Dat is sterk toegenomen  en hebben wij al de nodige opdrachten weten binnen te slepen om woningen te verduurzamen. Daar ligt voor ons een mooie uitdaging voor 2023 op ons te wachten.

Dakrenovatie Heiloo

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2023.

Eenvoudig een offerte aanvragen!

Als u een offerte aanvraagt dan wordt deze binnen 24 uur in behandeling genomen. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op.