Bouwservice Noordholland voor bedrijven

Bouwservice Noordholland is hét all-round bouwbedrijf voor de realisatie al uw (ver)bouwplannen voor uw bedrijfspand en vastgoedonderhoud voor VvE’s.

Wij bieden u een totaaloplossing van bouwplan tot en met de oplevering.

Wij zijn een professioneel en ervaren bouwbedrijf dat u als betrouwbare en vakkundige partner kan ondersteunen bij de volgende diensten:

Verbouwing

Is uw bedrijfspand door uitbreiding of veroudering toe aan een verbouwing? Bouwservice Noordholland verzorgt zowel grote als kleine verbouwingen aan bedrijfspanden.

Onze ervaren bouwservice medewerkers adviseren u graag persoonlijk bij het opstellen en het realiseren van het verbouwplan voor uw pand.

Schilderwerkzaamheden

Goed onderhouden schilderwerk levert uw bedrijfspand een betere duurzaamheid op. Bouwservice Noordholland voert diverse schilderwerkzaamheden uit aan bedrijfspanden. Dit geldt voor zowel buiten als binnen schilderwerk.

Vastgoedonderhoud voor VvE’s

Als beheerder van een bedrijfspand bent u (mede) verantwoordelijk voor het onderhoud aan het pand. Bouwservice Noordholland stelt samen met u een onderhoudsplan op. Dit plan wordt compleet op maat gemaakt voor bijvoorbeeld een schilderbeurt of voor structureel onderhoud. De coördinatie en realisatie van het plan wordt volledig door Bouwservice Noordholland gedaan.

Verduurzamen

Wij kunnen u ook adviseren in het verduurzamen van uw pand, denk hierbij aan isoleren van de buitengevel en dak, alternatieve energiebronnen ( zonnepanelen, aardwarmte etc)

 

 
 
 

Veelzijdige bouwspecialist

Een totaaloplossing van bouwplan tot en met de oplevering

Over Ons

Bouwservice Noordholland is een all-round bouwbedrijf onder leiding van Gert-Jan Landsman. Als professioneel bouwbedrijf zijn wij een betrouwbare en ervaren partner waarbij u terecht kunt voor de realisatie van uw bouwplannen met betrekking tot uw bedrijfspand. Tevens bieden wij vastgoedonderhoud voor VvE’s.

Onze keurmerken

Bij Bouwservice Noordholland hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Om u de beste kwaliteit te garanderen, laten wij ons jaarlijks door onafhankelijke instanties beoordelen. Wij voldoen aan de juiste eisen om de volgende keurmerken te ontvangen:

 

 

 

Een betrouwbare en vakkundige partner

voor diverse bouwplannen en vastgoedonderhoud voor VvE’s

 

Snel menu

Uitbouw
Verbouwing
Vastgoedonderhoud voor VvE’s
Schilderwerkzaamheden

 

Meer informatie?

Neem dan contact op via ons contactformulier

of bel
0299 – 213 313

Neem direct contact met ons op

 

 

Laatste nieuws