Uitbouw plaatsen?

Wilt u graag extra ruimte creëren in uw woning? Dan kan een uitbouw aan huis, zoals een serre, keuken uitbouw of woonkamer uitbouw de oplossing zijn. De uitbouw is dan een verlengstuk van een al bestaande ruimte. Bouwservice Noordholland is gespecialiseerd in het realiseren en plaatsen van een professionele uitbouw.

Uitbouw realiseren

Een woning uitbouw is natuurlijk niet zomaar mogelijk. Er dient extra ruimte rondom uw huis te zijn die u mag en kunt benutten. Bijvoorbeeld een gedeelte van uw tuin. Daarnaast zitten er een aantal regels aan een uitbouw verbonden met betrekking tot het waarborgen van uw veiligheid en die van omwonenden. De uitbouw dient ook te passen bij de omgeving en uw buren mogen er geen last van hebben.

Vergunningsvrije uitbouw

Wanneer u een uitbouw wilt, heeft u in sommige gevallen een vergunning nodig. Alles wat grenst aan een openbare ruimte (weg of groen), heeft een grotere invloed op de directe omgeving dan bouwwerken die aan de achterkant gebouwd worden. Bij een hoekwoning heeft u dus vaak voor een uitbouw aan de voorkant of zijkant een vergunning nodig.

Wilt u meer informatie over bouwvergunningen? Neem dan contact met ons op.

U kunt bij Bouwservice Noordholland terecht voor:

  • Woning uitbouwen
  • Keuken uitbouwen
  • Woonkamer uitbouwen
  • Garage uitbouwen

Onze vakkundige bouwspecialisten komen graag persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden van uw woning uitbouw te bekijken, uw wensen te bespreken en u hierover te adviseren.

 Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan!

 

 

Een professionele uitbouw plaatsen?

Onze vakkundige bouwspecialisten komen graag persoonlijk bij u langs!

 

Snel menu

Aanbouw
Uitbouw
Verbouwing
Dakraam plaatsen
Schilderwerkzaamheden
Deuren en kozijnen plaatsen

Meer informatie?

Neem dan contact op via ons contactformulier

of bel
0299 – 213 313

Neem direct contact met ons op