Start werk aanbouw woning Limmen

Ons volgende project een aanbouw woning Limmen is woensdag 25 mei officieel van start gegaan met het heiwerk. Dit project werd, in samenwerking met Van Wilsem & Gabri architecten en management, begin april door de opdrachtgever aan ons in opdracht gegeven. Na 8 weken intensieve, gestructureerde en voortvarende werkvoorbereiding is het ons gelukt om snel te kunnen starten. Zo is de wens van de klant, om voor de zomervakantie op te leveren, in vervulling gegaan.

Impressie Magnolialint
Onderstempeling kopgevel Magnolialint

Het betreft een aanbouw van ruim 25 m² aan de zijgevel van de woning. 75% van de bestaande kopgevel op de begane grond wordt gesloopt om 1 ruimte te creëren met de huidige keuken/woonkamer.

Door een stevig stalen portaal met een overspanning van 8,5 meter wordt veel ruimtelijk inzicht gerealiseerd. In het midden van de woonkamer wordt een mooie doorzichtige gashaard geplaats. De keuken wordt van de voorzijde  naar de achterzijde verplaatst.

Onderstempeling topgevel Magnolialint Limmen
Staalconstructie Magnolialint Limmen

De aanbouw wordt volledig voorzien van vloerverwarming en allerlei overige technische installaties en snufjes. Alle wanden en plafonds worden met glad pleisterwerk opgeleverd. Schilderwerk doet de opdrachtgever zelf.

De verdiepingshoge gevelkozijnen geven veel licht en een ruimtelijk gevoel. 

Wij verwachten dat het werk eind week 28 zal worden opgeleverd.

Impressie nieuwe woonkamer Magnolialint Limmen

Bouwservice Noordholland is op vakantie

Van maandag 01 augustus 2022  t/m vrijdag 19 augustus 2022 zijn wij op vakantie.

 Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten, kunt u contact opnemen met onze collega’s van Gasservice Noordholland BV. Tel: 0299 – 432 111
Vanaf maandag 22 augustus 2022 zijn wij vanaf 07.00 uur weer bereikbaar.