Nieuwe opdracht verbouwing woning Landsmeer

Donderdag 30 juni hebben wij de opdracht getekend voor een grootschalige verbouwing van een woning in Landsmeer. Jaja, wederom in Landsmeer en weer een klant door de mond op mond reclame van tevreden klanten  in Landsmeer. De 6e klant op rij sinds eind 2020.

Wij gaan voor deze klant binnen 6 weken de gehele begane grond renoveren. De indeling wordt gewijzigd, keuken en toilet worden vergroot en hal wordt ook ruimer. De gehele begane grond vloer wordt voorzien van vloerisolatie en vloerverwarming.

Start werk 5 september en gepande oplevering 14 oktober. In deze periode worden ook werkzaamheden uitgevoerd door derden die wij meenemen in de planning zoals keuken en vloerbedekking. Coördinatie van tijd en plaats van de derden partijen regelen wij compleet en ontzorgen daarmee de klant.

Als het stukwerk is opgedroogd en de kozijnen en deuren zijn geplaatst zal onze eigen schildersduo het werk netjes afmaken in de kleuren die de klant wenst.

Bouwservice Noordholland is op vakantie

Van maandag 01 augustus 2022  t/m vrijdag 19 augustus 2022 zijn wij op vakantie.

 Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten, kunt u contact opnemen met onze collega’s van Gasservice Noordholland BV. Tel: 0299 – 432 111
Vanaf maandag 22 augustus 2022 zijn wij vanaf 07.00 uur weer bereikbaar.