Dakramen plaatsen 

Bouwservice Noordholland is een officiële Velux montagepartner. Dit betekent dat wij elk jaar door certificeringsinstantie SKG-IKOB gecontroleerd worden of wij aan de nodige eisen voldoen. Elk jaar behalen wij opnieuw dit certificaat. Zo geniet u gegarandeerd van dakramen met de hoogste kwaliteit!

Velux is al meer dan 75 jaar marktleider op het gebied van dakramen. Zo bent u verzekerd van 10 jaar lang garantie, waardoor u zorgeloos van uw dakramen kunt genieten.

Dakramen plaatsen of vervangen

Bij Bouwservice Noordholland is het mogelijk om een nieuw dakraam te plaatsen of een oud dakraam te vervangen. Een goed werkend dakraam is essentieel om de kwaliteit van uw leven te verbeteren met frisse lucht.

Wij plaatsen de Velux dakramen in de regio begrensd door:

  • Alkmaar
  • Purmerend
  • Haarlem
  • Amsterdam

Dakkapel plaatsen

Is uw dakkapel toe aan vervanging of wilt u een nieuw dakkapel plaatsen? Dat kan bij Bouwservice Noordholland! Wij kunnen dakkapellen maken, compleet naar uw wens.

Een dakkapel plaatsen kunnen wij al op korte termijn realiseren. Dakkapellen met plat dak worden door onze bouwspecialisten al binnen één dag geplaatst. Andere modellen, zoals een schuin pannendak of nokverhoging kunnen wij ter plekke maken.

Dakkapel materialen

Wij kunnen uw dakkapel maken van hout of van kunststof. De kunststof dakkapellen kunnen aan de buitenzijde nog bekleed worden met Keralit of Trespa. Wenst u nog een ventilatierooster, screen of rolluik? Dan kunnen wij uw dakkapel ook hiervan voorzien. Dit wordt dan zover mogelijk in het dakoverstek weggewerkt. De dakkapellen worden geïsoleerd volgens de huidige normen.

Volledige aftimmering van de dakkapel of een complete zolderverbouwing kunnen wij ook verzorgen. 

 

Gegarandeerd de beste kwaliteit dakramen

Dankzij onafhankelijke jaarlijkse keuringen van certificeringsinstantie SKG-IKOB

 

 

Snelmenu

Aanbouw
Uitbouw
Verbouwing
Dakraam plaatsen
Schilderwerkzaamheden
Deuren en kozijnen plaatsen

Meer informatie?

Neem dan contact op via ons contactformulier

of bel
0299 – 213 313

Neem direct contact met ons op