Aanbouw

Wilt u een aanbouw plaatsen?

Bouwservice Noordholland is onder andere gespecialiseerd in het realiseren en plaatsen van een aanbouw. Een aanbouw is mogelijk aan de achterzijde van het huis, tegen de zijgevel of een erker aan de voorzijde. 

Wij verzorgen de gehele bouw: het bouwplan, het heiwerk tot het dak en de afwerking. Een aanbouw is mogelijk in verschillende stijlen, van modern tot klassiek. Onze bouwspecialisten denken graag met u mee over wat het beste bij uw woning en wensen past.

Alle materialen voor een aanbouw zijn mogelijk bij Bouwservice Noordholland, bijvoorbeeld:

  • Steen
  • Hout
  • Kunststof
  • Pannendak
  • Bitumen

Vaak komt er nog extra werk bij een aanbouw kijken. Zo kunnen wij ook de binnen afwerking voor u verzorgen, zoals schilderwerk en het plaatsen van verwarmingsinstallaties. Voor het plaatsen van een verwarmingsinstallatie werken wij nauw samen met Gasservice Noordholland. Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden.

Wat kost een aanbouw?

Ieder bouwplan is uniek. Daarom is het lastig voor onze bouwspecialisten om een concreet antwoord te geven op de vraag “wat kost een aanbouw?” Aan de hand van uw bouwplan kunnen zij wel een op maat gemaakte offerte voor u opstellen. Heeft u uw bouwplan nog niet uitgewerkt? Dan kunnen onze ervaren bouwspecialisten u adviseren en helpen om tot een concreet bouwplan te komen.

Vergunningsvrije aanbouw plaatsen

Meestal heeft u voor een aanbouw geen vergunning meer nodig. Mocht dit wel nodig zijn dan kunnen wij u ondersteunen bij het vergunningstraject. Wij kunnen u informeren en de bouw- en constructietekeningen verzorgen.

Wel moet er volgens het bouwbesluit worden gebouwd. De ervaren medewerkers van Bouwservice Noordholland adviseren u graag over alle mogelijkheden met betrekking tot uw aanbouw.

Het verschil tussen een aanbouw en uitbouw

Wij merken vaak dat de woorden aanbouw en uitbouw door elkaar gebruikt worden. In de praktijk zijn het echter twee verschillende opdrachten:

– Met een aanbouw voegt u een afzonderlijke ruimte toe die door middel van een deur in verbinding staat met uw woning.

– Met een uitbouw breidt u een bestaande ruimte van uw woning uit, bijvoorbeeld de woonkamer of de keuken.

Bent u geïnteresseerd in een aanbouw, dan bent u bij Bouwservice Noordholland aan het juiste adres.

Vraag vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan

Een professionele aanbouw plaatsen?

Een aanbouw is mogelijk in verschillende stijlen, van modern tot klassiek

 

Snel menu

Aanbouw
Uitbouw
Verbouwing
Dakraam plaatsen
Schilderwerkzaamheden
Deuren en kozijnen plaatsen

Meer informatie?

Neem dan contact op via ons contactformulier

of bel
0299 – 213 313

Neem direct contact met ons op